خونریزی بعد از نزدیکی

250 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من دو بار هست که بعد از نزدیکی البته در یک پوزیشن خاص دار خونریزی کمی میشم و تا دو سه روز هر دفعه که دستشویی میرم لخته خونی ازم میاد. من خودم فکر میکنم دلیلش اون پوزیشن خاص هست چون قبلا در پوزیشن های دیگر خونریزی نداشتم و هر دو باری که از این مدل پوزیشن استفاده کردیم خونریزی دارم. میخوام بدونم که آیا حدس من درست است ؟ و اگر درست است من چیکار کنم که بهبود پیدا کنم ؟ آیا دیگه از این پوزیشن استفاده نکنم؟ و اگر زخم شده زخم رو چطور از بین ببرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از رابطه خونریزی دارید باید از نظر عفونتها و مسائل دیگر مانند پولیپ بررسی شوید تا در صورت تائید درمان مناسب را بگیرید. اگر پوزیشن انتخابی سخت و خشن است و یا فشار زیادی را به شما وارد میکند آنرا رها و موارد دیگری را تجربه کنید. روز خوش

تجربه شما

ای کاش پوزیشونو میگفتن ما هم اطلاعاتمون بالاتر میرفت