سلام. امروز روز ۱۱ پریودیمه . یعد از یکبار نزدیکی سوزش گرفتم ترشح چسبناک دارم با بوی بعد. شوهرمم فکر میکنم عفونت داره چون وقتی دستشویی میرن بازم لباسش کثیف میشه. امکان داره از شوهرم عفونت گرفته باشم؟ ماه قبل هم عکس رنگی دادم از اون روز سمت چپ پام و زیر شکمم درد میکنه نمیتونم زیاد بشینم یا زیاد راه برم.  این ماه هم خونریزیم خیلی زیاد بود. میشه بگین دلیلش چیه چرا اینجوری میشم😖

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بله احتمال عفونت وجود دارد به همین دلیل برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده وبرای شما وهمسرتان دارو تجویز شود موفق باشید.