بی توجهی همسر

من وقتی از همسرم دورم با چند تا پیام در اون زمان بهش می گم که جاش خالیه و حواسم پیشش هست

اما ایشون‌ تا تو جمع خونوادگی و یا دوستانش میرسه بالکل یادش میره من رو شده حتی اینقدر براش مهم نبوده که گوشیش رو گذاشته خونه و چند ساعت رفته با خونوادش و آخر که برگشته و‌ من کلی نگران بودم گفته که من گوشیم شارژ نداشت و گذاشتم تو‌ شارژ بی هیچ خبری چیزی😐

بنظرتون برخورد من چطور باید باشه؟ واقعا از این موضوع عصبی و کلافم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
برخورد ایشون اصلا مناسب نیست، پیشنهاد میکنم شما یک مقداری از حساسیتون کم کنید و سعی کنید با رفتار ایشون سازگار بشین، به مرور زمان شاید با صمیمیت و خوش برخوردی بتوانید تغییر اندکی در ایشون ایجاد کنید