ترس کودک از مدفوع کردن

سلام.پسری ۲ ساله دارم که هنوز مفهوم جیش داشتن را نمیفهمد و هرگز نمیگوید جیش دارم .و اینکه هنگام مدفوع بلافاصله بعد از دیدن مدفوعش میترسد و دیگر مدفوع نمیکند. و بند می آید مدفوعش و در پوشک فقط مدفوع میکند من نگرانم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما.

ببینید برای هر بچه ای زمان از پوشک گرفتن فرق می کنه اولین مرحله آمادگی برای کودک اینه که بتونه بفهمه چه زمانی دستشویی داره و به ما بگه. پس یعنی هنوز فرزندتون به مرحله ای نرسیده که بخواید از پوشک بگیریدیش... هنوز زمان دارید و از پوشک نگیریدش برای مدفوع کردنش.

اول باید ادرار رو بتونه بگه و دستشویی کنه بدون پوشک و بعد در مرحله های بعدی نوبت مدفوع میرسه. پس بزارید در زمان مناسبش اینکار رو بکنید.