رژیم غذایی برای چاق شدن

سلام. من قدم 160 و وزنم 50. چکاپم دادم خوب بوده. میخوام چاق شم بشم 60 کیلو . چیکار کنم میشه یک برنامه غذایی واسم بنویسید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام .

نوشتن برنامه و پیگیری وزن شما با امکانات فعلی سایت امکان پذیر نمی باشد تنها می تونم توصیه های غذایی را خدمتتان عرض نمایم.

در وعده صبحانه گردو و عسل را در صورت عدم حساسیت جای دهید روزانه 2 تا 3 لیوان آبمیوه طبیعی میل نمایید.

در وعده های اصلی همراه غذا سالاد همراه با روغن زیتون مصرف نمایید. در میان وعده ها بستنی و مغز دانه ها را فراموش نکنید.

استفاده از داروهای اشتها آور تحت نظر متخصص تغذیه را به شما توصیه می کنم