جفتم پایین هست میتونم با هواپیما سفر کنم درد و لکه بینی ندارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در سه ماه اول و تقریبا دو ماه آخر بارداری بهتر است با هواپیما مسافرت نکنید پس در اینجا هفته بارداری مهم است. در صورتی که درد، لکه بینی .....ندارید و با رعایت مورد اول سفر هوایی منعی ندارد.‌
با پزشکتان بازهم مشورت کنید.‌روز خوش

تجربه شما

جفتم پایین بود لک هم داشتم دکترم منع کرد ولی 6 ماهگی پرواز داشتم اون موقع هم جفت پایین بود دکتر گفت مانعی نداره دیگه لک هم نداشتم..من به ناچار باید میرفتم اگه بتونی نری بهتره البته من استرس زیاد داشتم پرواز 2 ساعته بود . وقتی سوار اون اتوبوس شدم زیر شکممو گرفت تو هواپیما استرس زیاد داشتم.