مصرف قرص مدروکسی پروژسترون و تخمک گذاری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 86 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من امروز ۱۲ سیکلم سونو دادم اندازه فولیکولها خوب بود ولی ضخامت اندومتر ۵/۵ بود دکتر گفت کمه و قرص مدروکسی پروژسترون دادن که از همین امشب تا ۱۴ روز شبی دو تا بخورم حالا میخوام  بدونم این قرص مانع تخمک گذاریم نمیشه چون از محرک تخمک گذاری استفاده کردم

و میخوام  بدونم ضخامت رحمم و تا موقع تخمک گذاری  و لقاح بیشتر میکنه !؟

باعث بارداری خارج از رحم نمیشه پروژسترون؟

و اینکه دوفاستون بهتره یا مدروکسی؟

از ۱۲ سیکل خوردن پروژسترون زود نبوده یا به موقع تجویز کردن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

این دارو برای افزایش ضخامت اندومتر خیلی داروی مناسبی نمی باشد و جایگزین های بهتری برای آن وجود دارد. این دارو موجب بارداری خارج از رحم و ..... نمیشود و تفاوت چندانی بین آن با دوفاستون وجود ندارد. اگر مشکل در ضخامت اندومتر وجود دارد باید درمان به موقع انجام شود تا در ادامه دچار مشکل نشوید. روز خوش

تجربه شما

به نظر شما خوردن مدروکسی پروژسترون از روز ۱۲ سیکل مانع تخمک گذاری نمیشه؟