اجازه دادن به دیگران برای کنترل کردن من

برای هرکار کوچکی دنبال تایید و اجازه هستم که از همه اطرافیانم اجازه میگیرم

خب در این صورت هرکسی فکر میکنه می تونه بهم دستور بده یا هر چیزی یا حتی فکر کنه این طوری من راحتتر هستم

چون فکر میکنم اون لحظه اگر کاری را بدون اجازه کسی انجام دهم خطری در پیش است یا بسیار زشت است بقیه بدشون میاد و ناراحت شده و درصدد انتقام برمیان😢😢

افکارم نادرست و غیر منطقیه ولی انگار به موقعش منطقی جلوه میکنه😭😭 خیلی ریشه داره به کودکی ام برمیگرده

توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست خوبم

اميدوارم خوب باشيد، با توجه به توضيحاتی كه داديد من عدم اعتماد به نفس را در شما می بينم كه از دوران كودکی براتون بوجود آمده برای ريشه يابی و حل مسئله لازم هست حضوری به روانشناس مراجعه كنيد و لازم است كه مهارت اعتماد به نفس و جرات ورزی را حتما بياموزيد و مطمئن باشيد قابل حل است .

موفق باشيد