سلام و خسته نباشید من ده روز از پریودم گذشته و حامله هستم ولی ویار هیچی ندارم خیلی نگرانم چون با تنبلی تخمدان و بدون دارو حامله شدم میگم شاید مشکلی داره که ویار ندارم ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این طور نیست که همه خانم های باردار دچار ویار شوند وعلائم همه خانم های باردار با هم یکسان نیست از هفته ۸ بارداری به بعد ممکن است علائم ویار بارداری به سراغ شما بیاید در هرصورت جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.