سند خانه

سلام قبلا شوهرم برای زندگی مشترکمان خانه ای خرید که من و دخترم در آن ساکن هستیم زیرا شوهرم ما را ترک کرده و در سند خانه به اسم دخترم است یعنی اسم دخترم هست با ولایت نام شوهرم میخواستم بدانم از آنجایی که دخترم ۱۶ سالش هست و هنوز به سن قانونی نرسیده میتواند با گرفتن حکم رشد خانه را بفروشد یا خیر و اینکه برای گرفتن حکم رشد نیازی به اجازه پدر هست یا نه و آیا همین الان هم خانه تمام و کمال مال دخترم هست یا خیر

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

درود و احترام

👈🏻برای نقل و انتقال ملم فوق قبل از سن ١٨ سالگی الزاما بايد نسبت به اخذ رأيی سن رشد اقدام نماييد ولی برای امر فوق اصلا اجازه پدر لازم نيست.

👈🏻 تا سن ١٨ سالگی دخترتان اگر مراحل قبل را انجام ندهيد ولی دخترتان ميتواند نسبت به نقل و انتقال ملک و ... بدون اطلاع ايشان اقدام نمايد.

پايدار و سرافراز باشيد.