انتظارات و پرتوقعی مادرشوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 318 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و عرض ادب

شوهرم قبل ازدواج خیلی اهل کار و یر به یر کردن کارهای مادرش بوده، در کل آدم  کاری و خستگی ناپذیر بوده برای خانواده اش. چند ساله ازدواج کردیم اوایل هم مثل مجردیش همچین میکرد و بیشتر کارها به دوش شوهرم بود نه برادرشوهرهای دیگه ام! تحمل کردم ولی دیگه خسته شدم به شوهرم گفتم با عدالت کارها رو بینتون تقسیم کنید تا فشار بیشتر رو زندگی ما دو تا نباشه، ولی شوهرم قبول نمیکرد و کلی بحث و دعوا داشتیم بعد یه مدت بدون اینکه حرفی بگم یا حرفی بگه شوهرم متوجه شدم از شدت این کارهاش کم کرده و کم اهل جنب و جوش و فعالیت هست، یه مدتی هست مشکلی برامون پیش اومده دیگه کلا سست شده ولی خدا رو شکر کنار هم خیلی خوشبخت هستیم

الان با این اوصاف مادرشوهرم از شوهرم خیلی گله داره که چرا مثل مجردیش نیست و از دستش ناراحتم، منم نمیتونم بهش بگم اون موقع خودش بود و بازم خودش ولی الان متاهله مشکلات زندگی خودش رو داره یه زن باردار داره و طبیعتا باید اینطور میشد احساس میکنم من این وسط یه انسان اضافی هستم

کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

از مطلب شما بر می آيد كه رابطه خوب و عاشقانه ای با همسرتان داريد خيلی هم عاليه ، تبريک ميگم. بنابراين اجازه ندهيد كه مشكلات خانواده بر رابطه شخصی شما و همسرتان تأثير بگذارد ؟ شما بايد بتوانيد بين مشكلات شخصی تان و مشكلات داخل خانواده همسرتان فرق بگذاريد و آنها را از يكديگر جدا كنيد و در مورد اين مسائل با همسرتان پيش همسرتان از آنها گله و شكايت نكنيد . بهتر است در مورد اين مسائل بگذاريد همسرتان خود با مادرش صحبت كند و شما خودتان را وارد اين مسائل نكنيد تا كدورت و ناراحتی پيش نياد .

             شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷

تجربه شما

درسته درکت میکنم ولی بی توجه باش سعی کن زیاد بهشون اهمیت ندی شوهرتو بکش سمت خودت.