وزن گیری با شیر مادر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 24 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام

نوزادم سه ماه و نیمشه اوایل شیرمو میدوشیدم با شیشه میدادم اما الان یک ماهه که از سینم شیر میدم اما به دوتا مشکل خوردم یکی اینکه وقت های بیداری خیلی به سختی با گریه سینمو میگیره یا نمیگیره و مواقع خواب و بیدار بودن میگیره .

و دوم اینکه مدت شیر خوردنش هر یکی دو ساعت یک الی دو دقیقه ست . خیلی کمه.

وزن گیریش اوایل خوب بود از وقتی که از سینه میدم وزن گیریش خوب نیست

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

چون ابتدا با شیشه شیر داده اید بنابراین کودک به همین دلیل سینه را سخت می گیرد. ولی شما باید تلاش کنید و صبور باشید تا از سینه شیر بخورد. ضمن اینکه بیشتر مکیدن سینه توسط کودک، خود باعث تولید و ترشح شیر بیشتری می شود. برای بهتر شیر خوردن، خودتان ابتدا هنگامی که کودک در حال مکیدن است،با حالت دوشیدن کمک کنید شیر بهتر جریان پیدا کند تا به دنبال آن کودک نیز راحتتر به مکد و شیر بخورد. وضعیت های مختلف شیردهی نیز امتحان کنید و ببینید در کدام مورد بهتر شیر می خورد و ادامه دهید.

برای اینکه کفایت شیر شما بررسی شود نیاز است نمودار رشد کودک شما توسط پزشک رویت شود و درنتیجه مناسب بودن رشد بررسی می شود و توصیه های لازم می کنند.