دست بزن همسر در دوران عقد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، توروخدا کمکم کنید زندگیم داره از هم میپاشه..بگید چیکار کنیم آیا جدا شدن راه درستیه؟

من با انتخاب خودم ازدواج کردم با خانواده ای که از لحاظ مالی و فرهنگی کمی ازمون پایین تر اند

اما من عاشق شدم. هنوزم هستم

الان دوسال گذشته شوهرم رفتارش با خانوادم درست نبود مثلا اون احترامی که من به خانوادش میکردم اون نمیکرد دوبار هم کتک زد، یکبارش خونه پدرم بود

اما پشیمون هست ولی پدرم واسه این قضیه رفت تعهد نامه نوشت که اون امضا کنه ک‌ه تکرار نمیکنه اما اون امضا نکرد و میگه نمیکنم باید رو حرفم حساب کنین، اما چون یکبار زیر حرفش زده و‌ برای بار دوم کتکم زد اعتبار نداره حرفش

امشب اومدن برای صحبت اون قانع نشد که امضا کنه

من نمیگم بی تقصیرم اما تقصیرم از اون خیلی کمتره شاید من عصبانیش کرده باشم اما اون نباید دست روم بلند میکرد. امشب من عصبانی شدم گفتم جدا بشیم اونا هم رفتن

حالا چیکار کنم دارم میمیرم عقد هستیم

دختر هم نیستم😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
گفتیید عاشق شدید
عشق چیست؟؟
عشق یک توانایی هست که از ترکیب سه عنصر صمیمیت و تعهد و میل (کشش جنسی)تشکیل شده است
به نظر میرسه در رابطه شما عنصر صمیمیت کمرنگ هست
از یک مشاور زوج یاری بگیرید تا دراین مسیر کمکتون کنه چون با آزمون و خطا نمیشه زندگی رو پیش برد
هر دو نیازمند فراگیری مهارت حل تعارض و کنترل خشم و خودآگاهی هستید

تجربه شما

میشه زودتر جواب بدین ممنونم