سلام

من سال به سال دارم از درس و مدرسه متنفر میشم، البته جزو نفرات اول مدرسه هستم و با معلم ها و دوستام میونه خیلی خوبی دارم.

بعد از کلاس 4 دبستان هر سال چند هفته اول سال تحصیلی سرکلاس گریه میکنم و ناراحتم و دوست دارم برگردم خونه انگار کلاس اولیم. درحالی که پایه اول خیلی ریلکس بودم.

این مشکل رو از کلاس 4 پیدا کردم چون سال قبلش بدترین معلم و سال تحصیلی عمرم رو داشتم و من که حتی یه 19 نداشتم نمره 10،12 میگرفتم

بعدش افت تحصیلیم برطرف شد اما این حس و تنفر از مدرسه باقی موند

تا الان که پایه نهم هستم این حالت رو دارم و به خاطر شروع مدارس درفصل پاییز شدت میگیره

دو سالیه که دیگه درسمم داره افت میکنه البته خیلی کم ولی میترسم بیشتر بشه

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت زن شغل درحال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم ، دختر خوبم شما گفتيد مشكلتون از كلاس چهارم شروع شده چون كلاس سوم معلم و سال تحصيلى خوبى نداشتيد و با اينكه سالهاى بعد مشكلى نبوده هنوز اثرات آن سال باقيه ، دختر گلم با توجه به عمق اين مسأله ترجيح مى دم مكاتبه اى توصيه نكنم و براى شما مشاوره  حضورى را توصيه مى كنم

فقط يک راهنمايى دارم : به رويدادها و حوادث آن سال فكر نكن و هر زمان اون خاطرات يادت اومد اجازه نده ادامه پيدا كنه همونجا متوقفش كن و به روزها و سالهاى بعد خوبتر بودن فكر كن پس يک استپ به خاطرات و افكار ناراحت كننده و استارت به خاطرات و افكار روزهاى خوش

و حتما برو مشاوره حضورى ، اميدوارم بتونى آرامشت را بدست بيارى