سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم

دختر من 22 ماهشه و به شدت همه چیزو میفهمه و واکنش نشون میده، تو این سن هم شعر میخونه هم جمله میگه، خلاصه که متوجه اطرافش هست، الان میخوام از پوشک بگیرمش جالبه یه موقعه هایی میگه و یه موقعه ها حتی با اینکه خودم ازش میپرسم میگه نه و چند دقیقه بعد خودشو کثیف میکنه، ناگفته نماند که من چون فضای شاد و آب بازی رو تو دستشویی براش فراهم کردم که خوشش بیاد یه موقعه هاییم الکی میگه دارم که بره آب بازی، منم بهش گفتم تا دستشویی نکنی آب بازی خبری نیست، روال درستی رو پیش رو گرفتم؟ یا باید کار دیگه ای کنم؟ این پروسه معمولا چقدر طول میکشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام عزیزم
روشتون درسته فقط باید مدارا کنید صبور باشید و مهربون و اگر دخترتون کار خرابی کرد اصلا عصبانی نشید با توجه به ویژگیهای هر کودک زمانش فرق میکنه

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون