گریه پسر یک ساله برای شیر خوردن

سلام. پسرم يک سالش تموم شده. از دو ، سه ماهگی خيلی گريه ميكرد هنوزم همينطوره

پوشكش رو عوض ميكنم، سيرش ميكنم كه ديگه به ميل خودش نميخوره ولی بازم گريه ميكنه شير ميخواد

اصلا به هيچ كارم نميرسم ٥ دقيقه كه بلند ميشم دنبال من مياد دائم بايد زير سينه باشه واقعا ديگه خسته شدم يک ساعت كار خونه تا غروب طول ميكشه

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام شما باید تا ۲ سالگی مادری حساس و در دسترس و پاسخگو به نیازهای کودکتان باشید احتمالا اونقدر احساس امنیت رو بهش ندادید یعنی نیازها شو با تاخیر انجام دادید مثلا با تاخیر بهش شیر دادید با تاخیر پوشک شو عوض کردید بهتون احتیاج داشته در دسترس نبودید و این که تو مرحله اضطراب جدایی هم هست