علت بوی بد دهان

سلام من ۲۸سامه و بوی دهنم خیلی بده حتی مسواکم میکنم چند ثانیه بعد بوی دهنم برمیگرده یکی از دندونام پوسیدگی پیدا کرد و خود به خود شکست و افتاد فقط یه تیکش مونده و رنگش تیره شده یه دندون دیگه هم دارم که سمت چپ اونم داره تیره میشه و اینکه حس میکنم دندونها سمت چپم سستن و چندساله با دندونهای سمت راستم فقط غذا میخورم چون با چپ بخورم دندون درد میگیرم چند روزه آب سرد میخورم دندونهام درد میگیره

دلیل بوی بددهنم چیه؟ آیا بوی بد دهنم درمان داره؟

آیا دهانشویه کمکی به کمتر شدن بوی بد دهانم میکنه؟

و اینکه ناراحتی معده ندارم چند سال پیش داشتم ولی چند ساله اصلا مشکلی نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.دهانشویه بطور موقت بوی بد دهان رو رفع میکنه ولی با توجه به وضعیت دندانهاتون حتما به یک دندانپزشک مراجعه کنین.