ترشح قهوه ای در هفته 21 بارداری

سلام. هفته 21 بارداریم. مسافرتم و از صبح امروز ترشحاتم زیاد شده و کمی هم ترشحات تیره تر یعنی مایل به قهوه ای دارم. بچم تکون میخورد الان یکی دو ساعته تکون نخورده . یه کم توی واژنم حالت دل زدن داره نمیدونم چیکار کنم توروخدا کمکم کنین. اون ترشح قهوه ای خیلی کمه البته.

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استراحت کنید. چیز شیرینی میل کنید و بعد حرکات جنین را چک کنید اگر آنرا حس نکردید و یا درد یا ترشحاتتان ادامه دار بود باید بررسی شوید پس با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش