لکه بینی و درد با دستگاه آی یو دی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 32 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام. من شش ماهه زایمان سزارین انجام دادم. چهار ماه پیش دستگاه آی یو دی گذاشتم. از اون موقع تا حالا بعد از هر نزدیکی چند روز متوالی لکه بینی گاهی فراتر از لکه میبینم و در حین رابطه درد شدیدی زیر شکم حس میکنم و کمردرد میشم. ماه پیش سونو که رفتم هیچ مشکلی نداشتم.

خواهش میکنم راهنمایی کنید .برم آی یو دی رو دربیارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
لکه بینی به علت آی یو دی حداکثر تا 3 ماه هست اما تا 6 ماه هم میتوان صبر کرد.بهتر هست یک پاپ اسمیر انجام دهید شاید دهانه رحمتان حساس شده باشد

تجربه شما

سلام پسر من دو ساله ست منم وقتی چهار ماهش بود آی یو دی گذاشتم دکترم گفت آمریکایی هست هیچیت نمیشه اما من همش عفونت گرفتم زیر شکمم همیشه عین یخ میشد درد میگرفت ۲۰ روز لکه می دیدم ۱۰ روز از ماه رو پاک بودم، دکترم قرص مترونیدازول نوشت و کلی پماد که با اپلیکاتور باید استفاده میکردم اما هیچ فایده ای نداره هم لکه نمی دیدم حین نزدیکی خون می دیدم خلاصه که توماه رمضان امسال رفتم درش آوردم ۲۰۰ هزار تومن هم بابتش پول داده بودم، دکتر هم یه کلمه گفت به بدنت نمیسازه همین.

@elshanyashar

خیلی این وضعیت وحشتناک و غیر قابل تحمله. منم باید برم بیرون دربیارم