مصرف داروی اعصاب و پریود نشدن

سلام وقتتان بخیر

من به خاطر مشکلاتی، تو یک روز چهار تا قرص اعصاب کلونازپام خوردم و اون روز روز اول پریودم بود یعنی لکه بینی داشتم بعد اون روز دیگه لکه بینیم قطع شد و امروزکه پنج شش روز میگذره پریود نشدم میخوام بدونم امکان داره به خاطر خوردن اون قرصها پریودم قطع شده باشه؟ درضمن قرص ها رو یکجا نخورده بودم فقط اون روز میخواستم به هوش نباشم که بتونم فکری کنم به خاطر همون تا میخواستم از خواب بیدار شم باز میخوردم کار احمقانه ای کردم ولی فشار اون روز حتی نمیذاشت درست حسابی فکر کنم ولی چون دیگه پریود نشدم نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام تعویق پریود از عوارض دارو نیست .اگر روش جلوگیری دقیق ندارید حتما آزمایش بارداری انجام دهید.اگر منفی بوداحتمالا ناشی از فشار عصبی است.