اسپرم ضعیف و احتمال سقط

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من سال گذشته یه سقط خیلی زود داشتم بطوری که فقط آزمایش بتام مثبت شده و توی رحم چیزی مشاهده نشد... حدود سه ماه بعد من آزمایش دادم و پروتیین c من پایین بود و گفتن باید تو بارداری بعدی هپارین بزنی... بعد از ۶ ماه اقدام دوباره برای بارداری و نتیجه نگرفتن شوهرم آزمایش داد که مشخص شد تعداد اسپرمهای سالمش کمه و پرولاکتین بالا...و fh lh بالا که بعد گفته شده احتمال سقط بخاطر اسپرم ضعیف همسرتونه...من الان دوباره آزمایش پروتیین s و c رو دادم که هردوشون نرمال بوده میخوام بدونم آیا من باید موقع بارداریم هپارین بزنم یا نیازی نیست؟ خواهش میکنم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما مشکل از اسپرم همسرتان است اما می توانید  برای اطمینان بعد از باردار شدن در همان روزهای ابتدایی آزمایش بررسی  غلظت خون را تکرار کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم از راهنماییتون...سپاس