سونوگرافی های بارداری

سلام خسته نباشید من ۴ هفته و سه روز هست که باردارم دکتر تو ۶ هفتگی یه سونو برام نوشته که انجام بدم خواستم بدونم مهمترین سونوگرافی ها تو چند ماهگی هست و با چه عنوانی و برای چیه؟ بخاطر شرایط مالی که دارم میخوام فقط سونوهایی که خیلی مهم هستن رو انجام بدم اگه براتون امکان داره توضیح بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سونوی اول برای اطمینان از وجود بارداری و تشکیل قلب حدود هفته ۷_۸ بارداری، بعدی در هفته ۱۱ تا ۱۳ سونوی غربالگری است و یکی دیگر هم در هفته ۱۸ تا ۲۲ بارداری ، در هفته های آخر هم برای وزنگیری و سلامت جنین سونو انجام میشود. در بقیه موارد بر اساس شرایط مادر وجنین درخواست میشود. شب خوش