بهترین زمان ریداکت جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1033 بازدید 1 تبادل تجربه

من الان هفته ۱۰ بارداری هستم یک متخصص زنان گفت برو سونو ان تی هفته ۱۱ و آزمایش خون رو انجام بده بعد هفته ۱۲ برو برای ریداکت

رفتم پیش متخصص پریناتولوژی که ریداکت میکنه گفت همین فردا بیا ریداکت کن گفتم سونو ان تی و غربالگری بدم بعد بیام گفت اصلا ۳ قلویی غربالگری نداره

سونو ان تی اگر جنین مشکل داشته باشه نشون میده؟  که جنین مشکل دار رو ریداکت کنم؟

حالا به نظر شما قبل از سونو ان تی برم ریداکت یا بعد از سونو ان تی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهترین زمان انجام ریداکت بین هفته های ۸ تا ۱۴ بارداری است و با توجه به شرایط مریض زمان دقیق آن مشخص میشود. قبل از آن با پزشکان مشورت کنید. غربالگری میتواند مشکلات جنین را نشان دهد و در همان زمان هم عمل ریداکت انجام شود. نگران نباشید. روز خوش

تجربه شما

سلام اسم من فاطمه س تو قم زندگی میکنم از طریق آی وی اف برام ۳تا جنین انتقال دادن یکی از جنین هام تکثیر شد والان ۴قلو باردارم دکترم میگه باید ریداکت کنم دوتا ازجنین هارو بردارم میخاستم بدونم خیلی درد داره؟یا اینکه دوتاشو ریداکت کردن ضرر به اون دوتا جنین نمیرسه؟