سردی و بی توجهی همسر

سلام مشاور محترم تو رو خدا کمکم کنید

من سه ساله ازدواج کردم شوهرم شب کاره ولی اصلا سراغم رو نمیگیره نه زنگی نه پیامی هیچی وقتیم که بهش میگم میگه وقت ندارم با اینکه وقتی گوشیشو نگاه میکنم میبینم جواب تک تک پیام های همکاراشو داده خصوصا همکارهای خانوم... دارم دیوونه میشم از بس شب ها با دختر یک ساله ام تنهام  از بس دلگیرم و میترسم بالشتم خیس اشکه خیلی ازش دلگیرم دارم زندگیمو از دست میدم با اصرارهای الکی که چرا پیام نمیدی چرا زنگ نمیزنی اون قبلا عاشق یکی از همکارهاش بوده میترسم با این کارهام دوباره بهش دل بده میترسم ازم دور بشه تو رو خدا یه راهنمایی عملی بهم بدین خیلی دوستش دارم نمیخوام زندگیمو با این کارها از دست بدم...یه کاری که بهم توجه کنه دارم از بی مهری میمیرم روز به روز پیرتر و لاغرتر میشم من تازه 25 سالمه دارم دیوونه میشم کلافم همیشه من باید پیش قدم بشم و ابراز نیاز کنم. اصلا دلبری بلد نیستم اصلا بلد نیستم دل شوهرمو مال خودم کنم. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

نياز به توجه همسر يک نيازی است كه برای هر زنی اهميت دارد . اما اينكه شما گوشی همسرتان كه يک وسيله شخصی است را چک ميكنيد امری اشتباه است كه نبايد از آن چشم پوشی كرد و آن طور كه عنوان كرديد بيشتر باعث آشفتگی تان ميشود مثل اينكه شما ميدانيد در اين ظرف آب جوشی است كه دستتان را ميسوزاند اما باز به آن دست ميزنيد

ميتوان از همسرتان بخواهيد ساعات كاری خود را در صورت امكان تغيير بعد يا اگر نميشود وقتی خانه است زمان بيشتری برايتان بگذارد

اينكه قبلا همسرتان عاشق فردی ديگری بوده و حتی آن موضوع را برای شما عنوان كرده دليل بر اين نيست كه اكنون هم به فكر يا حتی در ارتباط با ايشان باشد. بهتر است بجای اين فكر و خيال آزار دهنده كمی بر خود مسلط شويد .

اعتماد به هم يكی از اركان مهم زندگی است

بهتر است از يک زوج درمانگر كمک بگيريد .