اعتیاد همسرم

سلام خسته نباشید. شوهرم سه ساله اعتیاد داره. ۱ سال و نیمه شیره تریاک، یک سال و نیم هروئین یک سال و نیم میدونم . همه تلاشی براش کردم، قرص، شربت، کمپ، محبت .. ۲ ساله بیکار هست، من کار میکنم و خرج زندگی رو در میارم. دوتا پسر ۸ ساله و ۲ ساله دارم. سابقه خودکشی داره، به کمپ راضی نیست تا حالا چندبار بحث طلاق پیش اومده. دیگه موندم چه کنم، الان هم میگه خونه مامانم اینا میمونم ترک میکنم ولی میدونم نمیشه، گفتم این بار هم نتونست میفرستمش کمپ اجباری، ولی میگه اگه فرستادیم اومدم بیرون خونه زندگیت رو آتیش میزنم میام میکشم دوباره. نه میتونم ولش کنم به امان خدا چون هم اون هم ما نابود میشیم، نه میتونم ادامه بدم، دلم نمیخواد با اعتیادش بمونم باهاش. نه محبت میکنه نه توانایی جنسی داره، نه پول داره. فقط یه فرد بیمار و معتاد که انتظار داره تحملش کنم و جرش رو بکشم، هیچی نگم. خودش میگه خسته شدم  ولی نشده، اگه شده بود ترک میکرد. میگه تا خودم نخوام کسی نمیتونه ترکم بده. ولی اینجوری که نمیشه هیچکس از لحاظ مالی حمایتم نمیکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه به ماده مصرفی همسرتون (هروئین) پدیده ترک خیلی سخت در ایشون اتفاق میافته و احتیاج به زمان زیاد و صبوری داره .

قبل از هر شخصی شما مسئول خودتون و فرزندانتون هستید شرایط موجود رو بررسی کنید کارهایی که تا به امروز برای همسرتون انجام دادید آیا نتیجه ای داشته ؟ بعد از این چه برنامه ای دارید فکر میکنید بتونید بهش کمک کنید ؟ همه  این موارد رو لیست کنید رو یه کاغذ حالا به این فکر کنید که از همسرتون جدا شدید شرایط پیش آمد آینده رو با محاسن و معایبش رو یه کاغذ دیگه بنویسید زندگی در کدوم شرایط منطقی تر و سالمتر هست ؟

با این کار انتخاب موندن و رفتن خیلی راحت تر میشه همه چیز بستگی به توانایی شما و شرایطی که درش راحت تر هستید داره

موفق و موید باشید