ترشح خونی در بارداری

سلام خسته نباشید. ببخشید من ۵ هفته و ۴ روزمه. دیشب برای اولین بار توی ترشح رگه های خونی دیدم. ولی تکرار نشد و من برای اطمینان شیاف فرتیژست استفاده کردم. میتونه طبیعی باشه یا خطرناکه؟ من با شروع ۶ هفتگی میتونم سونو بدم؟ یک ساعت قبلشم فلفل سیاه خورده بودم میتونه از اون بوده باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است بین هفته ۷ تا ۸ بارداری سونوگرافی انجام بدهید اگر لکه بینی شما قطع شده است نیازی به استفاده از شیاف نیست باید استراحت کافی داشته باشید موفق باشید