وابستگی و تمایل به شیر خوردن در دختر 2 ساله

با سلام

دخترم الان ۲ سالشه و ۱۰ ماهه که دیگه شیر نمیخوره، از طرفی من باردارم و تو ماه ۷ بارداری هستم، مشکلم اینه که الان دخترم ازم میخواد بغلش کنم و سرشو بچسبونه به سینم و ادای شیر خوردن رو در بیاره خیلی واسه این کارش میترسم که وقتی بچه بعدیمون به دنیا میاد و صحنه شیر خوردن اونو ببینه چه عکس العملی نشون میده، به نظرتون من الان باهاش چجوری رفتار کنم که این حس شیر خوردن رو ازش کم کنم؟

همچنین از وقتی باردار شدم خیلی زیاد بهم وابسته شده و از کنارم تکون نمیخوره، برای این وابستگیش چیکار کنم؟

خیلی نگرانم و استرس دارم که با به دنیا اومدن فرزند جدیدمون چه چیزی در انتظار مونه .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.در طول روز مرتب بغلش کنید و بهش محبت و توجه کنید.با کیفیت باهاش بازی کنید.سینه عضو خصوصی بدن شماست و فرزند شما حق نداره اون را لمس کنه.بجای لمس سینه،اون را نوازش کنید.مطلبی را در ادامه برای آماده سازی او برای تولد فرزند دوم میگذارم،مطالعه کنید:

حتما در طول بارداری نوزادی را بهش نشون بدید.تا بدونه نوزاد چجوریه و چه نیازهایی داره ؟آخه بچه ها فکر میکنند برادر یا خواهر گیرشون میاد که باهاشون بازی میکنه و یا فکر میکنند عروسکی گیرشون میاد که راحت میتونند باهاش بازی کنند.بعد که مواجه میشن با نوزاد واقعی .توی ذوقشون میخوره.و مادر هی مرتب باید بگه که دست نزن.بوسش نکن.پس این تمرینها را قبل زایمان با بچه تون انجام بدید

بعد زایمان هرکس کادو آورد بدید به بچه بزرگتر.بگید برای شما آوردند چون خواهر شدی

یا کلا از فامیل خواهش کنید برای بچه بزرگتر کادو بیارن.بجای نوزاد

قبل از زایمان خودتون به مناسبت خواهر شدنش با هم به بازار برید یه هدیه ویژه به همین مناسبت براش بخرید

هنگام بازدید اقوام از شما و نینی ،نوزاد را بزارید در اتاق. بزارید تا 10-15 دقیقه اول بچه بزرگتر دیده بشه و باهاش حرف بزنند.بعد با کمک دخترتون نوزاد را بیرون بیاورید و نشون بدید به اقوام

هر صفت خوب نوزاد را به خواهر بزرگتر تعمیم بدید.مثلا چشماش قشنگه چون شبیه توئه و صفتهای دیگر

مسئولیتهای کوچکی در مورد نوزاد بهش بدید.مثلا پتو بیاره.پستونک بزاره دهنش.وحسابی ازش تعریف کنید: آفرین عزیزم.چقدر خوبه تو را دارم.چقدر خوبه که کمکم میکنی و ...

از بزرگ بودن و صفتهای بزرگانه فرزندتون تعریف کنید.مثلا چقدر خوبه تو بزرگ شدی.چقدر عالیه که تو همراه ما غذا میخوری.چقدر عالیه که همش گریه نمیکنی.چقدر باید زحمت بکشم تا نوزاد همسن تو بشه

حتما و حتما ساعتی را با کیفیت در روز به فرزند بزرگتر اختصاص بدید و باهاش بازی کنید و سعی کنید در هفته یکساعت با هم بیرون برید.مثلا در حد یه خرید ساده،مادر و دختر بیرون برن

حسادت حتما بوجود میاد ولی با متانت شما و با دعوا نکردن شما سرِ اینکه مثلا نوزاد را محکم بوس نکن! دستش نزن! درست بگیرش! و ... کم کم تبدیل به حس عشق خواهد شد.امیدوارم به سلامتی زایمان کنید