عدم تمایل کودک به خانه ماندن

سلام پسرم ۴سالشه و هر کسی میاد خونمون میخواد باهاش بره واقعا دیگه خسته شدم جدیدا که وقتی میره خونه مادربزرگش شبها نمیاد اینقدر اشک میریزه و جیغ میزنه که بیخیال میشم میزارم شب بمونه. اصلا این شرایط رو دوست ندارم تاحالا هرچی باهاش حرف هم زدم تاثیر نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما مامان عزیز

نکته ای که وجود داره اینه که بچه ها به دلیل اینکه در محیط های دیگه مورد توجه و یا محبت قرار میگیرند و در منزل تنها هستند تمایل بیشتری به اون مکانها پیدا میکنند. این یک اتفاق طبیعیه. اگر شما تمایلی به این کار ندارید باید دو تا کار رو انجام بدید. اینکه محیط خونه رو براش جذاب و سرگرم کننده کنید و از یک سیستم تشویقی براش استفاده کنید . و قبلش باهاش صحبت کنید که هر وقت از این بعد که مهمونی هستید یا مهمون دارید خونه خودتون بمونه و اصرار به رفتن نکنه یعنی آروم باشه و داد و فریاد نکنه یک امتیاز یا یک ستاره میگیره و بعد از دو تا ستاره که جمع کرد میتونه جایزه بگیره جوایزتون خیلی بزرگ و زیاد نباشه مثلا میتونه یک شام بیرون یا یک اسباب بازی کوچیک باشه. یا هرچیزی که خودش دوست داره. به مرور تعداد ستاره گرفتن هاشو بیشتر کنید بعد  بهش جایزه بدید . حتی جایزه اش میتونه یه شب موندن خونه مادربزرگ و.... باشه. دقت کنید که حتما به قولتون عمل کنید تا اون هم اعتماد کنه به شما.