کم شدن محبت شوهر بعد از زایمان

سلام من تقریبا ۲ساله بچه دار شدم از وقتی بچه آوردم شوهرم همش به اون محبت میکنه محبتش به من خیلی کم شده چیکار کنم رابطمون  مثل سابق بشه؟ هر وقتم بهش میگم میگه تو اشتباه میکنی من مثل قدیم تو رو دوست دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
خوب این شرایط در ارتباط زوجین پیش میاد چون تا قبل از سه نفره شدن تمام توجه به شما بوده اما حالا نصف شده
به هر حال خواه ناخواه این مسئله در رابطه پیش میاد. این که ما انتظار این مسئله رو نداشته باشیم بیشتراذیت میشیم و در ما تعارض ایجادمی شود به شما پیشنهاد می کنم به جای رقابت با فرزندتون روی رابطه متمرکز بشید و همسرتون رو سرزنش نکنیدبلکه تلاش کنید رابطه بین خودتون و همسرتون رو بهبود بدید
اما بهتره به یک مشاور رجوع کنید تا ایشون بررسی بیشتری به عمل بیارند که آیا شما حساس هستید یا همسرتون زیاده روی دارد.