انجام رابطه جنسی در زمان بارداری

با سلام و خسته نباشید بنده  ۴ ماهه که باردار هستم و اینکه همسرم صبح ساعت ۶ تا ۶ عصر سر کار هستن و همینکه برای استراحت در رختخواب میان با هم عشق بازی میکنیم  و وارد رابطه میشیم اکثر اوقات بعد ظهرا با هم رابطه جنسی  داریم چونکه شبا باید زود بخوابه و صبح زود سر کار میره هم وقت کافی برای انجام نزدیکی  نیست و هم اینکه شوهرم میاد نزدیک میگم الان وقتش نیست ناراحت میشه میخواستم اینو بدونم که طبق فرمایشات پیامبر نزدیکی در بعد ظهر مکروه است و آیا ممکن است که روی جنین تاثیر بزاره ؟ واقعا هرکاری میکنم که جور نشه نزدیکی در شب های شنبه یکشنبه و چهارشنبه و همچنین در بعدظهرا انجام نشود نمیشه به هرحال زن و مرد غریزه دارن و نمیتوانند خودشونو کنترل کنن لطفا راهنمایی  کنید که چه حکمی دارد  انجام این کار  چه تاثیری روی جنین دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

حرام که نیست. مکروه است.

ضمنا درست است مکروه است اما از طرفی، اسلام دستور داده هرگاه همسر خواست نزدیکی کند، نباید مانع شوید. در واقع به‌خاطر اطاعت از شوهر این کار را می‌کنید. پس ان شاءالله اثر بدی نمی‌گذارد.

بسم الله الرحمن الرحیم بگویید و با خیال راحت انجام دهید.

خداوند به‌خاطر اطاعت از شوهر، به شما کمک می‌کند.

موفق باشید.