کمک مالی به همسر

سلام روزتون بخیر. من شاغل هستم و تقریبا همه درآمدم خرج زندگیم میشه و کمک به همسرم. بیشتر مواقع واسه پول پیش خونه یا چیزای مختلف. مبخوام بدونم کارم درسته یا اشتباه. چون همه میگن یه مقدار پولتو پس انداز کن نده همسرت. خواستم از شما راهنمایی بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل مهندس معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

فرمودید که تقریبا همه‌ی درآمد شما، خرج زندگی و کمک به همسرتون میشه. برداشت من از جملات شما این هست که تامین مخارج زندگی رو فقط وظیفه‌ی همسرتون می‌دونید و اگر خودتون هزینه کنید، احساس می‌کنید دارید به همسرتون کمک می‌کنید. درواقع خودتون دارید به سوال‌تون پاسخ میدین.

در صورتی که از این شرایط رضایت کافی ندارید، می‌تونید با توجه به مفهوم زندگی مشترک، با همسرتون توافقاتی داشته باشید در خصوص اینکه هر دوی شما بتونید پس‌انداز داشته باشید و در دارایی‌های مشترک هم سهیم باشید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون