مصرف مولتی ویتامین در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 48 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. ببخشید من هفته ۵ بارداری هستم و شربت تقویتی ایمیونیس مصرف میکردم. میتونم بازم ادامه  بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است در سه ماهه اول بارداری فقط از قرص اسید فولیک استفاده کنید از هفته ۱۶ بارداری می توانید از مکمل های ویتامینی استفاده نمایید موفق باشید

تجربه شما

من تا الان مصرف میکردم مشکلی پیش میاره؟ چون اتفاقا روزهایی که استفاده میکردم حس دل درد داشتم اما الان که مصرف نمیکنم رفع شده.

@shazdekuchulu

دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نیامده است بنابراین استرس و نگرانی نداشته باشید موفق باشید