چه جوری بفهمم با دختری كه دوستش دارم ميتونم خوشبخت بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
به قول قدیمیا ازدواج هندونه سربسته ست،درسته که عشق و علاقه برای ازدواج شرط لازمه ولی کافی نیست علاوه بر اون قبل از ازدواج باید مسائلی‌رو مد نظر داشته باشیم که تا حد ممکن درصد خطارو پایین بیاریم؛
به عنوان مثال بهتره از نظر فرهنگی و اعتقادی نزدیک به هم باشید،از نظر سنی فاصله زیادی نداشته باشید،سطح تحصیلاتتون نزدیک به هم باشه و... اصولا زمانی هم برای آشنایی بیشتر از همدیگه لازم دارید که در مورد مسائل مربوط به ازدواج صحبت کنید
می‌بینید سوالتون خیلی کلی هستش و اگه مصمم هستید پیشنهاد می‌کنم حتما مشاوره قبل از ازدواج بگیرید...
با آرزوی شادکامی