ترمیم مغز بعد از ترک کراک و حشیش

سلام. یه سوال برام‌ پیش اومده خواستم بدونم راسته که میگن کسی که معتاد به کراک یا حشیش هست مغزش خشک میشه و دیگه اون آدم قبل نمیشه و از نظر عقلی و رفتاری نسبت به آدمای دیگه یه کم غیر طبیعیه. هر چند سالم بشه بعد چند سال ولی یه خورده غیر طبیعیه... یا اینکه این حرف دروغه و بعد از ترک کردن شبیه آدمای سالم میشن و از نظر خلق و خو و رفتار فرقی با آدمای سالم ندارن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز

اصطلاح خشک شدن مغز که اصطلاحی غیر علمی و عامیانه ست ولی هر ماده ای  بعد از ترک اعتیاد تا سالها تاثیر مخربش روی مغز باقی میمونه و این بستگی به تلاش خود فرد در جهت مثبت تغییر کردن داره که چه مدت زمان ببره تا به شرایط یک شخص عادی و یا حتی بهتر از عملکرد یه شخص نرمال برگرده .

ترک عادت ِ رفتارهای اعتیادی و اثرات مخرب بیولوژیکی که در مغز افراد ایجاد میشه نیازمند گذشت زمان و تمرین در جهت بهتر شدن فرآیندهای روان شناختی رو می طلبه برای بهتر متوجه شدن شما یک مثال میزنم : فرض کنید ۶ سال به طور مداوم رفتاری رو تکرار میکردید تازه بدون مصرف ماده ای که بخواد اثر مخربی روی مغزتون داشته باشه چقدر زمان میبره اون رفتار و تغییر بدید؟ چقدر باید برای تغییرش تلاش کنید؟ این سختی رو برای یک فردی که ترک اعتیاد داشته دو برابر کنید اما این رو بخاطر داشته باشید توانایی انسان ها با هم متفاوته و شخصی میتونه با پیگیری و ممارست باعث کاهش آثار مخرب اعتیاد در زندگی آینده اش بشه