نرمال بودن پرولاکتین

سلام و خسته نباشین. دوبار انتقال جنین داشتم و برای بار سوم دارم آماده میشم. بعد از منفی شدن بار دوم یکی از مشاوران بهم پیشنهاد آزمایش پرولاکتین رو داد که نتیجش 247 شد. (رنج نرمال برای خانومها 45 الی 500 حدودا هستش).لطفا راهنماییم کنید. به دکترم میگم ولی باز میگه نتیجش نرماله. مهم نیست. خواهش میکنم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
قبل از انجام میکرو باید فرد از نظر هورمونی کاملا بررسی شود تا در صورتیکه مشکلی هست درمان مناسب را انجام دهد.‌ با توجه به جواب ثبت شده نتیجه نرمال است و احتیاج به درمان خاصی نمیباشد.‌ نگران نباشید.‌ روز خوش