راهکارهای شاد زیستن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید 1 تبادل تجربه

چیکار کنم اینقدر بهونه گیر نباشم و زندگی ام رو ادامه بدم و شاد باشم؟ دلیلی برای غمگین بودنم نیست اما از چیزهای کوچیک کوه میسازم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

سوال خود را خیلی کلی پرسیدید ،برای بررسی دقیق رفتار شما نیازمند اطلاعات بیشتری هستم.

از چه زمانی این حس در شما ایجاد شده است؟

رابطه شما با همسرتان چگونه است؟ آیا فرزند دارید؟ شاغل هستید؟ اتفاق خاص و تاثیر گذاری در چند وقت اخیر در زندگی شما افتاده است؟ مثال هایی از بهانه گیری هایی که ذکر کردید بیاورید.

تجربه شما

نه متاهلم. همسرم آدم خیلی خوبی هست. محصلم هنوز عروسی نگرفتیم و عقدم. نمیدونم خیلی وقته اینجوریم حتی خیلی با این وضعیت زود رنجیم خیلی باهم بحثمون میشه