عدم تجربه ارگاسم

سلام و خسته نباشید .یه موضوعی خیلی افکار منو بهم ریخته . من ۸ ساله ازدواج کردم . تو رابطه حس لذت بهم دست میده ولی ارگاسم نمیدونم چیه؟! از گفتن این موضوعم به کسی خجالت میکشم تا این که گفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم. من چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اوج لذت جنسی، اُرگاسم، حالت فرح‌بخش روانی و جسمانی است که بر اثر تحریک جنسی به دست می‌آید که در مردان با انزال همراه است. به هنگام ارگاسم ماهیچه‌های لگنی منقبض شده و رعشه‌های خفیفی در بدن زن و مرد روی می‌دهد. در ارگاسم زنان، درهنگام ارگاسم نوک پستان‌ها سیخ و برانگیخته و سفت می‌شود، سوراخ مقعد زنان سریعاً باز و بسته می‌شود و کلیتوریس  آن‌ها بزرگ و پر خون می‌شود و در بعضی از زن‌ها با فوران مایع انزال از واژن مرحله ارگاسم پایان می‌یابد. پس از ارگاسم مرحلهٔ آرامش آغاز می‌شود که طی آن بدن سست می‌شود و به حالت عادی بازمی‌گردد موفق باشید.