خودارضایی نامزدم

سلام. ببخشید بابت سوالم که خیلی زشته😔مجبور بودم بپرسم بلکه یه راهنمایی خوب بشه بهم و آروم بگیره دلم..

من توی یه رابطه هستم که متأسفانه فعلا نمیتونیم به دلایل مالی و اختلاف خانوادها ازدواج کنیم. نامزدم دچار خودارضاییه

قبلا با فیلم و داستان پ و ر ن خودشو آروم میکرد اما وقتی اعتراف کرد که این مشکل رو داره من نزاشتم ببینه و کم کم ترکش کرد

اما الان به من وابسته شده و من مجبورم برای اینکه دوباره نره سراغ فیلمهای بد. با چتهای غیراخلاقی خودمون آرومش کنم

از این بابت خیلی عذاب میکشم. نه میخوام از دستش بدم و نه میخوام رابطه زناشویی آیندم با این آقا خراب بشه و نه میخوام گناه کنیم😭. کار منم گناهه؟  چیکار کنم که ترک کنه این خودارضایی رو.

سربازه ، شاید دو ، سه روز فقط برگرده خونشون و همونم بیشترش سرکاره. اما تا پنج دقیقه بیکار میشه داغ میکنه و میگه اصلا هم کاری نمیکنه برای تحریک.

چیکار کنم😟😟😟رابطه زناشوییم چی میشه تو آینده با این تفاسیر. کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

در خصوص با گناه بودن یا نبودن این رابطه شما باید از یک فقیه که از شرع اطلاع دارد سوال کنید. اما با توجه به اینکه می فرمایید نامزد هستید و قصد ازدواج با هم را دارید از نظر روان شناسی مشکلی نیست و از نظر شرعی هم چون نامزد هستید به هم محرمید

خودارضایی پدیده شایعی بین خانم ها و آقایان هست وقتی که امکان برقراری رابطه جنسی نباشد معمولا برای ارضای نیاز جنسی خودارضایی می کنند. نگران رابطه پس از ازدواج خودتان نباشید. بعد از ازدواج تعداد و مقدار خودارضایی در زنها و مردها کم خواهد شد

با توجه به سن و سال شما و نامزدتان که احتمالا ایشان هم جوان هستند و ترشح هورمونهای جنسی در این سنین، گرم بودن و بالا بودن تمایلات جنسی ایشان طبیعی است و طبیعی است که بخواهد با شما که نامزد وی هستید ارتباط جنسی داشته باشد.