با سلام و خسته نباشید . ببخشید من بعد دوتا زایمان پشت سرهمی که داشتم دچار اضافه وزن شدم خیلی روحیه مو بهم ریخته اصلا پرخوری عصبیم میکنم از ناراحتی .خیلی اندام خوبی داشتم ولی الان با قد ۱۶۴ و وزن ۷۵ کیلو احساس خیلی بدی دارم داره افسردم میکنه بیشترم شکم دارم که بعد زایمانم مونده و شل و آویزون شده اعتماد به نفسم رو از دست دادم چه راهکاری دارین ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

نگران نباشيد افراد زيادی هستند كه به مشكل شما دچار هستند ، شما ميتوانيد با توجه به ماه شيردهی رژيم شيردهی بگيريد ،ميتوانيد از طريق پروفايل بنده اقدام كنيد