تک بیضه بودن ژنتیکی است؟

سلام. من در ماه سوم بارداری هستم، مساله ای ذهن مرا مشوش کرده.

آیا مشکل تک بیضه بودن ژنتیکی است؟ اگر ۱ نفر در خانواده اینگونه باشد آیا احتمال به وجود آمدن مشکل مشابه وجود دارد؟ مثلا در فرزندان خواهر یا برادر؟

لطفا برایم توضیح دهید

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله این مسئله ژنتیکی است احتمال آن که در فرزندان خود فرد این مشکل به وجود آید هست، اما در فرزندان خواهر و برادر خیلی ضعیف تر است موفق باشید .