سلام من یه بچه شیرخوار ۵ ماهه دارم اصلا نمیتونم به خونه زندگیم برسم همش میگه بشین کنار من حرکت نکن تا پا میشم میزنه زیر گریه این موضوع منو خیلی ناراحت کرده به خودمم وقت ندارم برسم احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم کلا بی حوصله شدم و جایی هم نمیتونم با خیال راحت برم 😢😢😢😢 با خودم میگم اگه الان شیرخشک میدادم به همه چی میرسیدم همش بهم نمیچسبید😐😐

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی

با تولد فرزند الگوی زندگی دچار تغییراتی میشود،مدیریت و سازگار شدن با شرایط جدید نیازمند برنامه ریزی و انعطاف پذیری شماست.

کودکان تا یک سالگی نیازمند مراقبت و توجه همه جانبه مادر (یا مراقب اصلی)هستند،اینکه شما مثل سابق نمیتوانید به کارهای خود بپردازید اجتناب ناپذیر است اما با کمک گرفتن از نزدیکان و همسرتان میتوانید برنامه ای برای کمک به خودتان بریزید،اما فراموش نکنید یکی از مهم ترین وظایف شما تربیت و مراقبت از فرزندی است که تصمیم به تولد آن گرفته اید ،اینکه نوازد شما با شیر شما تغذیه میشود مزایای بسیاری از نظر جسمی و روحی برای شما و کودکتان دارد که یه موهبت محسوب میشود .وقت های آزاد در زمان خواب کودکتان را برای رسیدگی به خود اختصاص دهید و فراموش نکنید تغییر در شرایط زندگی شما موقتی است و اما تاثیر رفتار و مراقبت اکنون شما در زندگی کودکتان پایدار و اثررگذار است،توصیه میکنم برای آشنایی با مراحل رشد و تربیت نوزادتان کتاب هایی در این زمینه مطالعه کنید.