شیر نخوردن نوزاد ۱ ماهه

سلام بچه ما الان ۱ ماهشه اصلا نمیتونه شیر بخوره خیلی هم گریه میکنه. چیکارش کنیم 😔😔؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شرح حال شما کامل نیست، منظور از نتوانستن چیست. باید به دنبال علت باشید. نکته مهم رعایت اصول صحیح شیردهی است یعنی مادر خودش در وضعیت مناسبی قرار بگیرید سپس نوزاد را در آغوش بگیرید به گونه ای که سر و بدن در یک امتداد باشد. نوک سینه و هاله قهوه ای باهم در دهان نوزاد قرار گیرد ( اگر نوک سینه فرو رفته است ابتدا نوک سینه را مابین انگشت شست و سبابه قرار داده و با حرکت دورانی به بیرون بکشید) لب پایین نوزاد باید به بیرون برگردد و هنگام شیر خوردن صدای قورت دادن بشنوید. سینه را از دهان نوزاد بیرون نکشید اجازه دهید خودش رها کند. بعد از شیردهی نیز بلافاصله نخوابانید و آروغ بگیرید.
دهان شیرخوار نیز باید بررسی شود.
گریه نوزاد یا برای رفع نیازهایش است مثل گرسنگی، عوض شدن پوشک، خوابیدن و ... و یا بیماری مثل کولیک نوزادی و...
موارد شیردهی را رعایت کنید در صورتی که تغییری در بیقراری نوزاد حاصل نشد برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.