رشد موی سر

سلام خسته نباشید. موهای سرم اصلا رشد نداره حس میکنم روز به روز کوتاه ترم میشه ... میشه کمکم کنید که باید چیکار کنم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. اگر موهایتان را دکلره کرده اید در این صورت باعث خشکی ساقه ها شده و بر اثر خشک شدن شکننده شده و کنده شده و می ریزد و یا موخوره دارد. شما باید ویزیت شده تا مشخص شده، شکنندگی ساقه مو می باشد و یا موخوره بوده. معاینه کنیم تا مشخص شود مثلا اگر موهایتان را رنگ کردید ریشه درآمده ؟! در آن صورت رشد آن مشخص می گردد.