جوش های زیر پوستی

سلام عرض میکنم ضمن عرض خسته نباشید. سوالی که دارم جوابش برای من خیلی مهم هست ممنون میشم راهنماییم کنید. من یه مدت هست ناحیه تناسلی جوش های زیر پوستی میزنه جوری درد میکنه که بعضی وقتها واقعا غیر قابل تحمل هستش اگه یکی از جوشها خوب بشه هم جاش میمونه هم بلافاصله بعدش یکی دیگه هم درمیاد نمیشه اصلا بهشون دست زد یا خون میاد یا شدید ورم میکنه 😔 اگر هم زیاد دستکاری کنم موهای قبلی زیر پوستم بیرون میان. والا تا بحال اینجوری نشده بودم حتی الان از رابطه با همسرم هم خجالت میکشم هم برای جوشها هم واسه لکی که میمونه کلا فکرم درگیر کرده.. من بعد از اپیلاسیون اینجوری شدم ربطی به اون میتونه داشته باشه؟ حدودا یک ماه و نیمه اینجور شد.

ممنون از شما🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. التهاب فولیکول دور مو می باشد که عامل آن نوعی میکروب می باشد که باید به مدت طولانی حداقل 6 ماه آنتی بیوتیک مصرف کرده تا کامل ریشه کن شود.