مصرف متفورمین در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 287 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. هفته بیست و شش بارداری هستم تا دو هفته پیش روزی یک عدد گلوکوفاژ بعد از آزمایش دو عدد شد و قرار بر این شد قند روزانه رو ثبت کنم به مدت یک هفته حدودا 23 تا قند یک ساعته و دو ساعته من در آزمایش بالا بودن قرص یکی بعد صبحانه یکی بعد شام خوردم که با قرص زیر صد و بیست بودن ولی ناشتا که تا الان خوب بود به 95-97 رسید که چند تایی بالا رفت امروز به غدد مراجعه کردم و روزی سه تا متفورمین تجویز کرده به مدت دو هفته، رژیم دارم و مدام احساس گرسنگی دارم تا دو هفته آینده باید چک کنم و مشخص میشه آیا انسولین نیاز دارم یا قرص رو کمتر میکنن برام سوالم اینه الان هر چی در مورد عوارض این قرص نگاه میکنم میگن از جفت عبور میکنه و تاثیر میزاره رو جنین و بچه هایی چاق میشند در چهار سالگی، چرا با داشتن عوارض باز هم تجویز میشه واقعا مصرف این قرص عاقلانه است، من به کل بارداری رو فراموش کردم تمام ذهنم درگیر این قند شده و استرس زیاده ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام خدمت شما

درک میکنم شما شرایط سختی دارید که باعث نگرانیتون شده ولی نگران نباشید در حال حاضر خیلی از خانمهای باردار از متفرمین استفاده میکنند .

مقاله ای که شما مطالعه کردید در حال بررسی است ولی تا به حال مشکلی ایجاد نشده یعنی به گفته خودتون متفورمین از جنین عبور میکند ولی آسیبی به جنین شما نمیرساند در مورد اضافه وزن کودک در آینده هم در حال تحقیق هستند ولی در حال حاضر به پزشکتون اطمینان کنید و با خیال راحت این دوهفته قندتون رو یادداشت کنید.

تجربه شما

متاسفانه بنابر نظر پزشک غدد تجویز متفورمین روزانه سه عدد اشتباه محض بوده چون اصلا نتونسته با وجود رژیم هم قند رو کنترل کنه، نظر غدد فقط انسولین هست و همین باعث استرس و نگرانی بیشتر من شده، در حال حاضر انسولین مصرف میکنم و نوسان قند خیلی زیاده، من از تماس با شما و راهنمایتون از طریق انجمن خیلی استفاده کردم ممنون از شما که این قدر دلسوزانه راهنمایی میکنید