درمان پای پرانتزی

سلام. پای پرانتزی دارم. وقتی پامو جفت میکنم فاصله بین دو زانو 9 سانت هستش. راه درمانی واسه من چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
درحال حاضر چون که سن شما بالا رفته با استفاده از یه کفی مناسب برای زانوی پرانتزی میتوانید از پیشرفت آن جلوگیری کرده و تا حدودی به کاهش ناراحتی کمک کنید( جهت دریافت کفی مناسب باید به همکاران ارتوپدی فنی مراجعه بفرمایید). همچنین تمرینات فیزیوتراپی جهت تقویت عضلات خارجی ران و زانو میتواند کمک کننده باشد و عملکرد زانو را بهبود ببخشد، البته اگر این زانوی پرانتزی همراه با درد باشد دستگاههای فیزیوتراپی میتواند به مقدار زیادی از درد شما بکاهد.