بی احترامی و بدرفتاری همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1578 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام.  من الان ۲ ماهی میشه که عروسی کردم شوهرم خیلی بداخلاقه فحش زشت میده و بهم میگه اگه صدام بره بالا از خونه میندازمت بیرون و به همه همسایه ها میگم که دختر نبودی.  ارتجاعی بودم از ترس آبروم هرچی بگه گوش میکنم مرخصی که میاد فقط میشم غلام باید هرکاری میگه بکنم اگر برخلاف میلش کاری بکنم میزنتم واقعا حالم بده با پدر و مادرم صحبت کردم بهم میگن جداشو برات خونه میگیریم شهر دیگه اونجا هم درس بخون هم سرکار برو. شوهرم به بابام فحش میده از همه چیز ایراد میگیره فقط یه ظاهر خوب داره توی جمع جلو مامان و بابام و همسایه به من میگه تو فضولی نکن دیروز هم با خواهرش کلی از خونه زندگیم ایراد گرفتن  وموهام رو باهم مسخره کردن. خیلی دلم شکست. بهم میگه جهیزیت ناقصه مثل خودت . مشاوره هم نمیاد واقعا حالم بده هیچ وقت هم بابت رفتاراش خودشو مقصر نمیدونه و همیشه به من میگه حقته میخواستی نکنی تا نزنمت... نمیخوام فردا پس فردا با یه بچه در به در بشم... بابام و مامانم و برادرم برای اولین بار میخواستن بیان خونمون رفت خونه باباش اینقدر زنگ زدم التماس کردم که اومده بعد از اینکه خانوادم اومدن. میگه با هیچ کدوم از خانوادت نباید رابطه داشته باشی کمکم کنید تورو خدا. خودم ۲۲ سالمه و شوهرم ۳۰ ازدواجمون هم سنتی نبوده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

ميدانم شرايط سختی داريد اما دوست عزيز  بحث ها و مشكلات بين زوجين ، به دليل بی توجهی ، بی اعتنايی پرخاشگری و خشونت ناخواسته است كه به رفتارهای اشتباه يكديگر دامن ميزنند و متاسفانه چرخه معيوبی را ايجاد ميكنند به اين معنا كه رفتارهای منفی همسر باعث خشم و عصبانيت زوج ميشود و رفتار خشمگين زوج باعث افزايش رفتارهای منفی همسرتان خوهد شد . دقت كنيد در اين چرخه معيوب گرفتار نشويد. دوست عزيز برای هر تغييری در زندگی بهتره كه ابتدا از خودمون شروع كنيم به رفتار خودت دقت كنيد ،به دور از ذهنيات منفی نسبت به همسرتان به رفتارهای خودت توجه كن !

در مقابل رفتارهای شما چگونه است ؟ آيا راهی براي تغيير وضعيت انجام داده ايد ؟ محاسن و معايب رابطه تان چيست ؟ به اين سوالات فكر كنيد در يک فضای دوستانه و صميمی و با احترام ، بدون قضاوت با همسرتان صحبت كنيد و نظرش را در مورد زندگی و رابطه تان بپرسيد ؟ كتاب (برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسيده ) ترجمه مهرداد فيروز بخت

ميتواند در اين مسير به شما كمک كند.

                    شاد و موفق باشيد

تجربه شما

کتاب ازدواج بدون شکست اثر ویلیام گلسر را بخون

@بانو259

ممنونم کتاب رو گرفتم

چه قدر همه چیزایی که گفتید شبیه زندگی به منه حتی همون حالت ارتجاعی و .... دقیقا انگار شما زندگیه منم توصیف کردید حالتون رو میفهمم واقعا خسته کنندست من که دیگه آرزوی مرگ میکنم بعضی وقتها حتی منو کتک میزنه و لذت میبره از اینکه میتونه آزار بده و یکی التماسش کنه.

از خودت دفاع کن خیلی ها ارتجاعی هستند

@nilo2018

رفتم دکتر گفتن هنوز هست و باید به پزشکی قانونی مراجعه بکنم