حرکات جنین در بارداری

من ۲۷ هفته هستم. تا دو روز پیش پسرم سفالیک بود و کنار نافم لگدهای محکم میزد. الان دو روزه فقط چند بار در روز بالای مثانه میزنه و بقیه روز بیشتر فشار میده شکمم رو گلوله میکنه خودشو کنار نافم. اینام جز حرکت حساب میشه؟

اگه بند ناف بپیچه حرکات کم میشه یا کلا قطع میشه؟

ضمنا من چند روز پبش یه غذایی بهم نساخت که بهم دمیترون هیوسین دادن که فقط یه روز مصرف کردم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز بله حرکات جنین تلقی می شود شما  بعد از خوردن غذا و یا ماده غذایی شیرین باید به حرکات جنین خود دقت کنید در این جور مواقع حرکات جنین خود را بیشتر احساس خواهید کرد اگر بند ناف دور گردن جنین پیچیده باشد حرکات جنین قطع نمی شود موفق باشید.