تاثیر عرق بومادران برای بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 131 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خسته نباشید. من ۳۰ سالمه و ۷ ساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی داشتم. الان ۳ ماهه اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه نگرفتم. میگن خوردن عرق بومادران خوبه شما تایید میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز مصرف عرق بومادران برای منظم شدن پریود و تنبلی تخمدان توصیه می شود اگر تا ۳ ماه آینده  باردار نشدید باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی وآزمایشات هورمونی بررسی شود موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از اینکه سوالمو جواب دادید. من ۵ ماه پیش سونوگرافی و آزمایشات قبل از بارداری دادم و دکتر هم گفت مشکلی نداری و فقط اسید فولیک و منیزیم داد. الان توی این ۳ ماه که جلوگیری ندارم پریودم هم نامنظم شده. قبلا سیکل ۲۸ روزه داشتم الان حتی بیشتر از ۳۲ روز هم میرسه. ممکنه کیست تخمدان گرفته باشم؟

@radiii

خواهش می کنم

دوست عزیز اگر بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریود خود داشته باشید سیکل قاعدگی شما نامنظم خواهد بود اگر بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود تا ۳ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید