رفتار با کتک زدن پسر 6 ساله

33 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . پسرم ۶ سالشه وقتی چیز بخواد و بهش ندم بهم حمله میکنه و میزنه حالا مشکلم اینجاست که بعد از این کار که من ناراحت میشم فورن میگه من پسر بدیم و من بی ادبم و خلاصه همش حق مقصر بودن و بد بودن داره به طوری که حتی تو خوابم همش میگه من مقصرم حالا وقتی اون من رو میزنه واکنش من فقط اینه که دستاش رو میگیرم و مثلا میگم امشب از داستان خبری نیست یه همچین چیزهای حالا موندم چطور رفتار کنم باهاش کلا خیلی حساسه

اطلاعات تکمیلی

سن ۶ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.واکنش شما،واکنش درستی هست.نباید اجازه بدید که شما را کتک بزنه.درضمن اگر کسی هست که چنین پرخاشگری را در منزل داره،رفتارش را عوض کنه،چون کودکان بسیار تقلیدکار هستند.

پیشنهاد میکنم اول با پزشک اطفال صحبت کنید و یکسری آزمایش خون بده،کمبود بعضی از مواد معدنی و ویتامینها باعث کم حوصلگی و عصبی بودن میشه.در‌ضمن روی کنترل خشمش کار کنید .با هم قرار بگذارید که هروقت عصبانی شد، خیلی آروم تا بیست بشماره...یا بره تو اتاقش و اونجا ده دقیقه آروم بشینه و مثلا سه تا بادکنک باد کنه و بادشو خالی کنه...یا مثلا بره سر یخچال و یه لیوان شیر بخوره...وقتی این کار را کرد بیاد و در مورد علت عصبانیتش حرف بزنه و خواسته اش را منطقی بگه.برای اینکه او را ملزم به این کار کنید جدول جایزه بزارید و ستاره بدید و تشویقش کنید